SOMMAR PÅ KUST

Weekendpriser på spa och boende under veckans alla dagar. Kom och upptäck sommaren från vårt perspektiv - 14 våningar över havet - på norra Sveriges nya designhotell.

LÄS MER & BOKA

KUST SPAWEEKEND

Här har vi samlat två olika paketerbjudanden för dig som vill komma bort på helgen och koppla av. I båda paketen ingår ett besök i vårt spa där du kan unna dig en stund för dig själv med vår sparitual. Efter en god natts sömn fulländas din vistelse av KUSTs frukostbuffé.

LÄS MER

KUST BRÖLLOP

Fira bröllopsnatten i vår svit där romantiken är högst närvarande. Det är här ni myser, dricker champagne och äter jordgubbar på morgonen efter er bröllopsfest. Önskar ni frukost på sängen står vi till er tjänst. Och varför inte passa på att ta ett dopp i det eleganta Blue Moon-badkaret?

LÄS MER

FRUKOST PÅ KUST

Även om du inte övernattar på KUST så kan du alltid njuta av våra omtyckta frukost.

Här gäller kvalitet före kvantitet. Vi gravar laxen själva och gör egen hovmästarsås, vi kokar skinkan och vi gör egen granola. Givetvis finns såväl klassikerna som ett antal ”måsten” med, men även några modiga uppstickare på frukostbordet.

Frukosttider 19/6-13/8

Måndag-fredag 06.30-10.30
Lördag-söndag 08.00-11.30

Pris: 180 kr eller för barn 10 kr per år upp till 12 år.

Frukosten ingår alltid i rumspriset.

image description

Ge bort ett presentkort

Ett presentkort på KUST Hotell & Spa är den perfekta gåvan till den du tycker om - en resa för alla sinnen med inspiration från kustlandets natur och råvaror. Upptäck smakerna i våra välkomponerade mat- och drinkmenyer, lyxen i spa och relax, årstidernas växlingar på våningsplanen och bli en del av den sjudande, internationella atmosfären.

KÖP HÄR