Välkommen att insupa atmosfären

Välkommen till KUST Hotell & Spa, ett modernt designhotell i hjärtat av Piteå. I ditt rum på KUST kommer du upptäcka materialval och färger som tar dig med på en resa längs Piteälven. Våra fyra sviter är en berättelse i sig som tolkar årstiderna – vår, höst, vinter och sommar. Tanken är att du ska sova lika gott oavsett vilket rum du väljer men med möjlighet till nya upptäckter varje gång du besöker oss – ditt KUST.

Dubbelrum

Våra dubbelrum är belägna på våning 3-5 och är bekvämt inredda för en god natts sömn.

Dubbelrum med vy

Våra dubbelrum med vy är belägna på våning 6-11 i hotellet och bjuder på en magnifik utsikt över antingen Norra eller Södra hamn. Rummen är bekvämt inredda, här har du egentligen allt du kan tänkas behöva för att vakna utvilad.

Superiorrum

För dig som söker ett lite extra rymligt rum är denna rumskategori perfekt. Superiorrummen är 28 kvadratmeter och har extra breda sängar. Här möts du av en varm, sober, elegant och tidlös känsla.

Superiorrum med vy

På våning 7-11 finns våra superiorrum med vy över södra eller norra hamn och oändliga skogslandskap. För dig som söker ett lite extra rymligt rum är denna rumskategori perfekt. Superiorrummen är 28 kvadratmeter och har extra breda sängar. Här möts du av en varm, sober, elegant och tidlös känsla.

Deluxerum

Våra deluxerum har allt du behöver för en avslappnad vistelse hos oss. Rummen är 28-30 kvadratmeter med två 140 cm breda sängar, kuddmeny och kaffemaskin.

Deluxerum med vy

På våning 6-11 finns våra deluxerum belägna med vy över stadens takåsar och norra hamn. Rummen är 28-30 kvadratmeter med två 140 cm breda sängar och har allt du behöver för en avslappnad vistelse hos oss.

Dubbelrum med ökad tillgänglighet

Vi har åtta rum med ökad tillgänglighet för gäster med funktionsnedsättning. Alla rum har dubbelsäng (2x90 cm), trägolv och är inredda med extra manöverutrymme.

Dubbelrum med ökad tillgänglighet och vy

På våning 6-11 finns våra rum där vi kombinerar ökad tillgänglighet för gäster med funktionsnedsättning med en makalös utsikt över Södra hamn och mil utav vackra skogslandskap.

image description

Ge bort en bit av KUST i julklapp

Ett presentkort på KUST Hotell & Spa är den perfekta gåvan till den du tycker om – en resa för alla sinnen med inspiration från kustlandets natur och råvaror. Upptäck smakerna i våra välkomponerade mat- och drinkmenyer, lyxen i spa och relax, årstidernas växlingar på våningsplanen och bli en del av den sjudande, internationella atmosfären.

KÖP HÄR