Från utsikt till insikt

Goda förutsättningar och individuell anpassning - det ger framgångsrika möten. Därför är våra konferensrum designade utifrån den grund som vattnet, skogen och historien har gett oss. Till det har vi adderat den senaste tekniken och både nyttigt och himmelskt gott fika för att ytterligare höja energinivån och kreativiteten på ditt möte. Möbleringen anpassar vi utifrån mötets och deltagarnas behov. Upptäck konferens på KUST!

Banbrytaren

10-12 platser, 23 kvm

BANBRYTAREN är byggt med skogen och timret i första rum. Här är äkta timmerbord lika självklart som de små berättelserna om skogsnäringens och flottningens betydelse för regionens fantastiska historia och utveckling.

Nytänkaren

10-12 platser, 21 kvm

NYTÄNKAREN är en stillsam hyllning till en av Pite älvdals viktigaste industrier. Inredningen är skapad för att ge nya insikter av papprets betydelse för såväl industriell näring som kreativt media.

Utforskaren

16-30 platser, 38 kvm

Tänk dig laxens och löjans vandring mellan fjäll och kust. Glaciärvatten som möter källvatten och bildar vårt unika bräckta hav. Här möter du en miljö som berättar historien om Piteå älvdals pittoreska fiskeläger och fiskets betydelse för regionen.

Inspiratören

28-64 platser, 68 kvm

Välkommen in till historien om Piteå – en blivande 400-hundraåring. Här kan du följa utvecklingen från början och lära dig nya saker. Få en inblick i hantverket och lär dig mer om varför vi är just där vi är.

Kreatören

14-25 platser, 31 kvm

KREATÖREN är skapat tillsammans med våra kreativa näringar för möjliggöra en miljö som stimulerar kreativiteten på bästa sätt. Sitt nästan hur som helst, var som helst och ha största friheten att variera lokalen efter era visioner.

Festvåningen

149 platser

Festvåningen är väl anpassad för företagsevent, andra stora sammankomster och evenemang. Vi rymmer 149 sittande gäster, har ypperliga förutsättningar för ljud och ljus och kan placera scenen så det passar just dina önskemål.

Bion

3 biosalonger, gradängsittning

Tre salonger med biosittning och fantastisk kontroll på akustik, bild och ljud. Vi kan erbjuda totalt 338 konferensplatser varav 66 i den minsta och 166 i den största. Lokalerna ligger i angränsande byggnad/köpcentrum.

Att göra

Boosta konferensen.

Läs mer

Avsluta med en avkopplande sparitual

Läs mer

Upptäck nya perspektiv
Carina, Hotellchef

image description

Gå med i vår gästklubb MITT KUST. Som medlem får du ta del av våra bästa erbjudanden.

Bli medlem

TAGE

Mathantverk med smak av Norrbotten

Läs mer