Jobba på KUST

KUST Hotell & Spa har som målsättning att vara ett av de absolut bästa hotellen i norra Sverige. Ett hotell som våra gäster ska längta att komma tillbaka till, gång efter gång. Och vi är fullständigt övertygade om att det är alla våra enastående medarbetare som avgör om vi lyckas eller ej.

På KUST söker vi kollegor som vill vara med och ge våra gäster en unik hotellupplevelse. Du som har förmågan att få människor att känna sig som hemma, även när de är på resande fot. Du som kan förena din unika personlighet i mötet med varje gäst med ett professionellt värdskap. Om du skulle vilja bli en del av KUST är du varmt välkommen att sända din ansökan till hotellchef carina.wiklund@hotellkust.se.

JUST NU SÖKER VI

KUST SPA
Vi behöver stärka teamet med fler duktiga och drivna kollegor. Du kommer att jobba i en harmonisk miljö på norra Sveriges modernaste spa. KUST Spa bjuder på 500 kvadratmeter spa ute och inne med en hänförande utsikt över älv och skogar.

Hud & spaterapeut
Vi söker dig som är auktoriserad hudterapeut med vana av service och försäljning. I tjänsten ingår det reception och spavärdstid. Anställningen är 75% och kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person. Sista ansökningsdatum, 14 augusti.

Massageterapeuter
Vi söker certifierade massörer, att jobba extra vid behov.

Spavärdar
Vi söker dig som vill jobba extra vid behov. Du ska vara serviceminded och gilla möten med människor.

Om du har frågor kontakta spachef Jennie Astridsson på 070-366 40 55 eller via mejl.
Skicka in ditt CV och personliga brev till jennie.astridsson@hotellkust.se.

Välkommen att höra av dig!

 

"Välkommen hem till oss"

Carina, hotellchef

"Vardagslyx är för alla" Jennie, spachef

image description

Gå med i vår gästklubb MITT KUST. Som medlem får du ta del av våra bästa erbjudanden.

Bli medlem

"jag älskar klassikerna"

Petter, Restaurang Tage