Harmoni för kropp och själ

Välkommen att boka sköna behandlingar för kropp och själ. Vi erbjuder både ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar. Är ni två som besöker spa tillsammans tipsar vi er att spana in våra duobehandlingar.

behandlingar_topp

Ansiktsbehandlingar

Unna dig en skön och vitaliserande ansiktsbehandling som passar din hudtyp. Vi har ett bredd urval med allt från behandlingar som ger en snabb uppfräschning till mer omfattande som går på djupet. Förläng din behandling med t ex färg på bryn och fransar.

Kroppsbehandlingar

Finns det något mer behagligt än en avslappnande, välgörande och rogivande kroppsbehandling? Våra professionella terapeuter erbjuder t ex peeling, mask och massage med avslutande kräm. Passa även på att vaxa benen och bli kvitt oönskad hårväxt - vi använder ett skonsamt och effektivt vax.

Massage

Härlig massage enligt klassisk, aroma eller hot stone-metod. Välj själv den längd på behandlingen som du önskar. Våra välutbildade terapeuter tar hand om dig på bästa sätt.

Duobehandlingar

Allt blir roligare om man delar en härlig upplevelse! Beställ en behandling tillsammans med en vän. Under våra duo-behandlingar utför en av våra terapeuter behandlingar på ansikte, fötter eller rygg beroende på vilket paket ni väljer.

Kombobehandlingar

Våra kombo-behandlingar är en härlig mix av favoriter för kropp och ansikte. Välj den kombo som passar dig bäst.

Behandlingar för gravida

Passa på och unna dig en skön stund för dig själv. Vi erbjuder behandlingar som speciellt passar för dig som är gravid. Härlig lindring för trötta fötter eller ömmande leder och ny energi inför den stora dagen!

Behandlingar för barn

Visst ska även de yngre kunna få njuta av en skön massage och andra behandlingar. Under våra familjetider måndag – onsdag kl. 10-13. söndag kl. 14-19 får barn i åldern 5-15 år vistas på spa tillsammans med vuxen. Övriga tider är det 15 års åldersgräns.

Rosacea-behandling

Individuellt anpassad hudvård för dig med känslig och intolerant hud. Våra auktoriserade hudterapeuter arbetar med Synchroline som är en italiensk, medicinsk hudvårdsserie. Följ upp din behandling med ett enkelt hemmaprogram.

Aknebehandling

Individuellt anpassad hudvård för dig som har problem med akne. Vi anpassar behandlingen efter din hys kondition och din ålder för bästa slutresultat. Vi rekommenderar ett program med fem besök för maximal effekt.

Spray tan

Spraytan ger dig en härlig färg och fungerar fint om du vill "tjuvstarta" sommaren. Vår That’so-behandling kombinerar en solkysst look med aktiv hudvård som återfuktar din hy, ger ökad elasticitet och en vacker lyster. Med hjälp av våra råd om hur du ska agera före och efter behandlingen får du en långvarig effekt av din behandling.