Aknebehandling Syncroline
45/60 min, 695/895 kr
Efter hudanalys och konsultation påbörjas behandlingen med rengöring, portömning, lugnande/rengörande mask, peeling samt avslutande krämer. Vi avrundar med rekommendationer och förslag på hemprogram. Behandling av akne är alltid individuellt anpassad och utförs på alla som har problem – oavsett ålder.

Acnicare från Synchroline är en hudvårdsserie med kliniskt dokumenterade egenskaper som förbättrar aknerelaterade hudproblem. Serien inriktar sig på att behandla samtliga av de fyra grundorsakerna till akne och består av tre produkter.

 

Aknebehandling Penta Salaic
45/60 min, 695/895 kr
Efter hudanalys och konsultation påbörjas behandlingen med rengöring, effektiv enzympeeling, portömning (ingår endast i behandling på 60 min), Nimue Penta Salaic Peel samt avslutande krämer.

Nimue Penta-Salaic Peel är en avancerad behandling mot akne och aknebenägen problemhud mer orenheter. Enzympeeling masseras under ånga, fyra olika enzymer löser upp döda celler och bryter ner överskottstalg. Huden ser omedelbart klarare och renare ut. Därefter penslas Nimue Penta Salaic Peel på. Behandlingen är keratolytisk, förhorningar löses upp, hudstrukturen förbättras och talgproduktionen balanseras.

 

Seriebehandling akne
För seriebehandling av akne – välkommen att kontakta oss för information, förslag på upplägg och priser. För ungdomar upp till 18 år som har problem med pormaskar och svårare akne erbjuder vi aknebehandlingar till reducerade priser.