Kroppsbehandlingar

Välgörande, avslappnande och rogivande.

Chiliinpackning, KUST ansiktskur och massage
60 min, 895 kr
Energigivande och stärkande helkroppsbehandling för trötta muskler. Applicering av värmande, mineralrik chililera följt av ansiktsrengöring, peeling, akupressur, ansiktsmassage och ansiktsmask. Efter dusch avrundas behandlingen med massage.

Ingefärainpackning, KUST ansiktskur och massage
60 min, 895 kr
Stärkande och rogivande kroppsbehandling för trötta och värkande leder. Applicering av kräm innehållande ingefära och gurkmeja med inflammationshämmande effekt följs av ansiktsrengöring, peeling, akupressur, ansiktsmassage och ansiktsmask. Efter dusch avslutas behandlingen med avslappnande massage.

Kroppspeeling chili
45/60 min, 695/895 kr
Uppiggande chilipeeling som effektivt avlägsnar döda hudceller och stimulerar blodcirkulationen. Efter dusch avslutas behandlingen med avslappnande massage med chili.

Kroppspeeling ingefära
45/60 min, 695/895 kr
Mild peeling med ingefära och gurkmeja. Avlägsnar döda hudceller och stimulerar blodcirkulationen. Efter dusch avslutas behandlingen med avslappnande massage med ingefära.

Vaxning
Vi använder Waxlogic, ett skonsamt och effektivt vax. Förberedande lotion, vaxning och en lugnande kräm appliceras som avslutning.

  • Halva ben: 30 min, 495 kr
  • Hela ben: 50 min, 750 kr
  • Hela ben inkl. bikinilinje: 60 min, 850 kr
  • Rygg: 45 min, 595 kr