Spraytan

Vår That’so-behandling kombinerar en solkysst look med aktiv hudvård som innehåller naturliga och näringsrika ingredienser som återfuktar din hy, ger ökad elasticitet och en vacker lyster.

Vem längtar inte efter solkysst hud?  That´so tar brun utan sol-behandlingarna till en helt ny nivå. Ingen kommer att kunna skilja på en riktig solbränna, och du kan ta på dig kläderna direkt efteråt. Behandlingen är helt ofarlig och ett nyttigt alternativ till solen och solarium. Vid besöket bestämmer vi tillsammans vilken färg du ska ha – passande för din hudtyp. Vi rekommenderar att du bokar med skrubb innan behandling för absolut bästa resultat.

Om produkten vi använder
På KUST Spa jobbar vi med hudvårdsmärket That´so. Produkterna är till stor del skapade av sockerrör vilket gör dem unika. De är fria från parabener och erythroluse som i många andra brun utan sol-produkter ger de typiska nackdelarna så som orange ton, tilltäppta porer, torra fläckar och en klassisk brun utan sol-doft. Färgen innehåller bara naturliga ämnen. Produkten innehåller den aktiva substansen DHA (dihydroxi-aceton) – ett socker som finns i den mänskliga metabolism och sedan 1970-talet används i kosmetiska produkter. När den appliceras på huden förbinder sig DHA med hudens egna aminosyror i det översta lagret av huden. Inom 6 timmar utvecklar sig önskad solbränna. Den maximala solbrännan uppnås vanligen inom 24 timmar.

  • Spraytan helkropp med skrubb:  550 kr
    Ansiktsavtvätt och skrubbning av hela kroppen med peelinghandske och peelingprodukt. Efter dusch och avtorkning sprayas kroppen.
  • Spraytan helkropp inkl. ansikte: 395 kr
  • Spraytan överkropp inkl. ansikte: 300 kr
  • Spraytan valfri kroppdel: 250 kr
    Välj mellan ben, armar eller ansikte.

 

Boka genom att klicka här