Fira in julen på KUST

Fira in julen med en fyrarätters julinspirerad supé i festvåningen på KUST. Runda av med en skön övernattning och kanske även ett besök på spa.

image description

Jul på KUST

Kombinera en fyrarätters julinspirerad supé med övernattning på KUST. Vi har tänkt både tradition och nytt samt förbereder Festvåningen för att ge ögonen en lika smakfull upplevelse.

– Boende en natt (del i dubbelrum) inkl. frukostbuffé
– Julinspirerad supé KUST festvåning (dryck ingår ej men det går att köpa till ett separat dryckespaket i onlinebokningen eller på plats).*
– Från 1399 kr/person

Datum: 30/11, 1/12(fullbokat), 7/12, 8/12(fullbokat), 14/12(fullbokat), 15/12

Vill ni även njuta av en avkopplande stund på spa? Lägg till sparitualen som ett tillval i onlinebokningen eller meddela receptionen om du bokar via e-post eller telefon.

Vill du boka för ditt företag? Kontakta konferens@hotellkust.se

Boka nu
image description

Meny

Menyn är komponerad av Restaurang Tages kökschef Håvard Santi och innehåller både tradition och nya smaker. Förbered er på en smakfull upplevelse utöver det vanliga.

Amuse-bouche
Sillstrut med egensyrad grädde, brynt smör och sikrom.

Terrine
Terrine på mandelpotatis med inlagd siklöja, kallrökt lax & Västerbottensost. Toppas med Kalix löjrom, bakad äggcrème och brynt smör.

“Julskinkan”
Bakad fläsksida med betor, Tages sötstarka senap, bakat äppelmos, grillad kål och skinkbuljong.

Älg
Grillad älgfilé med julkryddad lingoncrème, serveras med stuvad svartkål, skystekt svamp och rotselleripuré.

Ris à la Malta
Vaniljkokt ”ris à la Malta” med blodapelsinsorbet, saffran, apelsinflarn och kanderad apelsinzest.