Morsdag på KUST & Restaurang Tage

Fira mamma hos oss.

image description

Söndagsstund - Morsdag

Börja med en avkopplande sparitual under eftermiddagen, upptäck varma och kalla källor, bastur, duschar och relaxpoolen på vår uteterrass. Efter spa är det dags för en god söndagsmiddag uppe på Restaurang Tage. Till vuxna serveras det pepparstek och crème brûlée, medan barnen äter ”barnoxe” och glass.

Pris: 695 kr per vuxen, 425 kr per barn
Barnspa söndag, från kl 14-19, ålder 5-14 år
Restaurang Tage öppnar kl 16

Boka via hotellreceptionen, 0911-30 000.

image description

Morgonstund - frukost & spa

Alla dagar i veckan har du möjlighet att njuta av en riktigt gyllene morgonstund på KUST. Boka vår sparitual under förmiddagen så bjuder vi på frukost!

Börja dagen med vår smakrika frukostbuffé. Fortsätt sedan till åttonde våningen och upptäck vår sparitual, inspirerad av den norrbottniska naturen. Du utför den i ett lugnt och stilla tempo i elva steg, och använder varma och kalla källor, bastur, duschar och bad. I besöket ingår också ett spakit med ekologiska hudvårdsprodukter.

Måndag-fredag
Frukost: kl 06.30-09.30
Sparitual: kl 10.00-13.00

Lördag-söndag
Frukost: kl 07.00-11.00
Sparitual: kl 10.00-13.00

Lämplig tid för sparitualen är 120 minuter.

Pris frukost och spa: 495 kronor per person (åldergsräns från 15 år)

image description

Ge bort en bit av KUST

Ett presentkort på KUST Hotell & Spa är den perfekta gåvan till den du tycker om – en resa för alla sinnen med inspiration från kustlandets natur och råvaror. Upptäck smakerna i våra välkomponerade mat- och drinkmenyer, lyxen i spa och relax, årstidernas växlingar på våningsplanen och bli en del av den sjudande, internationella atmosfären.

KÖP HÄR