image description

Mat och vin i kombination - 17 mars

En smakfull och ljuvligt god maträtt avnjuts bäst tillsammans med ett lika smakfullt gott vin. Att hitta den perfekta kombinationen som gör att både maten och vinet lyfts till nya höjder behöver inte vara så komplicerat, trots att det ofta känns så. I denna provning ger vi er tips och råd för hur ni ska lyckas skapa magi till nästa middagsbjudning. Vi ger er kunskap som förgyller framtida middagar, helt enkelt!

Pris: 550 kr per person.
Tid och plats: klockan 13.30 – Skybar, våning 13.

image description

Öl och korv - 21 april

Här provar vi en farligt god kombination. Öl och korv, så enkelt och så gott. Vilken typ av öl lämpar sig bäst till en het och kryddig korv? Och vilken slags öl förhöjer smaken på en hemgjord viltkorv? Det här blir en trevlig provning vågar vi lova!

Pris: 550 kr per person.
Tid och plats: klockan 13.30 – Skybar, våning 13.

Boka på 0911-131 11 eller info@restaurangtage.se

image description

Grillat och vin - 12 maj

Känner du också någon som spenderar halva sommaren framför gasol- eller kolgrillen? En så kallad “grillmästare” som ömt vårdar sin grill och som har en nästan övermänsklig känsla för att lyckas med stekgrader? Då är det här provningen för hen! Här lär vi oss mer om vad man bör dricka till den grillade maten. Allt för att förhöja de härliga smakerna i det grillade köttet, fisken eller grönsakerna. Vi hoppas på att kunna ge er nya favoritviner och goda råd som gör grillsäsongen 2018 mycket bättre och mycket godare!

Pris: 695 kr per person.
Tid och plats: klockan 13.30 – Skybar, våning 13.

Boka genom att ringa: 0911-131 11 eller mejla info@restaurangtage.se

image description

Mousserande och champagne - 2 juni

Sommaren smyger sig på och vad ska vi svalka oss med?
Jo, bubbel. I alla dess former och smaker.
Vår omåttligt populära provning är tillbaka och än en gång djupdyker vi bland bubblorna för att reda ut begrepp så som krispig prosecco, brödig champagne och ljuvlig cava. Vad menas egentligen med brut, Demi-sec och vintage?
Börja juni på bästa tänkbara sätt – med ett glas bubbel i handen!

Pris: 550 kr per person.
Tid och plats: klockan 13.30 – Skybar, våning 13.

Boka på 0911-131 11 eller info@restaurangtage.se