Julsupé på KUST

01
januari

18.00 KUST Hotell & Spa

Fira in julen med en fyrarätters julinspirerad supé på KUST. Vi har tänkt både tradition och nytt och förbereder Festvåningen för att ge ögonen en lika smakfull upplevelse. Det går även att addera ett dryckespaket med utvalda drycker för kvällens menyn.

image description

Datum: 30/11, 1/12, 7/12, 8/12 (fullbokat), 14/12 (fullbokat), 15/12
Plats & tid: Festvåningen, från kl 18

MENY

Amuse-bouche
Sillstrut med egensyrad grädde, brynt smör och sikrom.

Terrine
Terrine på mandelpotatis med inlagd siklöja, kallrökt lax & Västerbottensost. Toppas med Kalix löjrom, bakad äggcrème och brynt smör.

“Julskinkan”
Bakad fläsksida med betor, Tages sötstarka senap, bakat äppelmos, grillad kål och skinkbuljong.

Älg
Grillad älgfilé med julkryddad lingoncrème, serveras med stuvad svartkål, skystekt svamp och rotselleripuré.

Ris à la Malta
Vaniljkokt ”ris à la Malta” med blodapelsinsorbet, saffran, apelsinflarn och kanderad apelsinzest.

PRIS & BOKNING
Fyrarätters julsupé 650 kr
Dryckespaket 395 kr
Boka på 0911-131 11, info@restaurangtage.se

BO MED JULSUPÉ
Boende en natt (del i dubbelrum) inkl. frukostbuffé
Fyrarätters julsupé (addera dryckespaket som tillval)
1399 kr/person

Kombinera även upplevelsen med en sparitual.
495 kr

BOKNING FÖR FÖRETAG
Kontakta sales@hotellkust.se