image description
13
december

18.00 KUST Hotell & Spa

Julsupé på KUST

Datum: 30/11, 6/12, 7/12, 13/12, 14/12 , 21/12
Plats & tid: Festvåningen, från kl 18

MENY

AMUSE-BOUCHE
Strut med ädelost, hjortron och kanelcrunch.

VÄSTERBOTTENSPAJ & LÖJROM
Löjrom från Kalix, bakad purjolök, Västerbottensost och egensyrad grädde.

FLÄSKSIDA
Frasig fläsksida med Karljohan-emulsion, grillad svartrot, spetskål, salvia och brynt smörskum.

REN
Renkalvinnanlår med smörkokt kål, rökt fläsk, pumpapuré, portvinsglaserad lök, halstrad ostronskivling, yuzubakad rotselleri och oxsvanssky.

PÄRON
Inkokt päron med glögg, saffran, rostad mandelmassa och vaniljglass.

PRIS & BOKNING
Fyrarätters julsupé 695 kr
Dryckespaket 395 kr
Boka på 0911-131 11, info@restaurangtage.se

BO MED JULSUPÉ
Boende en natt (del i dubbelrum) inkl. frukostbuffé
Fyrarätters julsupé (addera dryckespaket som tillval)
1399 kr/person

Kombinera även upplevelsen med en sparitual.
495 kr

BOKNING FÖR FÖRETAG
Kontakta sales@hotellkust.se