image description
14
november

18.00 KUST Hotell & Spa

Winemakers Dinner - Domaine Collet Champagne

År 2014 började de tillverka sina viner enligt biodynamisk odling. Deras viner görs med en otrolig känsla för detaljer och med ett tydligt uttryck av sitt ursprung.

Under den här kvällen dricker vi fem olika viner från Domaine Collet parat med en femrätters avsmakningsmeny.

AMUSE-BOUCHE

Ostron med lime, gurka och koriander.
Samt ceviche på torsk med picklad regnbågsrom, sticklök, limeemulsion och dill.
Domaine Rene Collet Empreinte de Terroir Brut NV

TARTAR
Älgtartar, Karljohansvamp-emulsion, syrad grädde, surdegsbröd, olivolja och krasse.
Domaine Rene Collet Empreinte de Terroir Extra Brut

CRÈME NINON
Crème ninon med vassle.

CARELIAN TOAST
Brioche med syrad grädde, brynt smör, Carelian Caviar & ängssyra.
Domaine Rene Collet Anthime Cuvée Heritage Brut NV

SALMALAX
Sotad Salmalax med inlagd gurka, sikrom, vichyssoise och svart vitlöksolja.
Domaine Rene Collet Anthime Cuvée Sensation Brut NV

ANKA
Lättrökt ankbröst med rostade kastanjer, jordärtskockspuré och oxsvansdemi-glace.
Domaine Rene Collet Les Tessards 2015

KAFFEGODIS
Chokladpralin & svartvinbärsmarshmallow.

När: Torsdag 14 november 18.30

Var: Tages Skybar

Pris: 1495 kr per person

Bokning: 0911-131 11 – info@restaurangtage.se

Varmt välkomna!