JULSUPÉ PÅ KUST

Fira in julen med en fyrarätters julinspirerad supé i festvåningen på KUST. Menyn är komponerad av Restaurang Tages kökschef Håvard Santi och innehåller både tradition och nya smaker. Förbered er på en smakfull upplevelse utöver det vanliga.

Datum: 30/11, 1/12, 7/12, 8/12 (fullbokat), 14/12, 15/12
Plats & tid: Festvåningen, från kl 18

Fyrarätters julsupé 650 kr (exkl. moms 580 kr)
Dryckespaket 395 kr (exkl. moms 316 kr)

Amuse-bouche
Sillstrut med egensyrad grädde, brynt smör och sikrom.

Terrine
Terrine på mandelpotatis med inlagd siklöja, kallrökt lax & Västerbottensost. Toppas med Kalix löjrom, bakad äggcrème och brynt smör.

“Julskinkan”
Bakad fläsksida med betor, Tages sötstarka senap, bakat äppelmos, grillad kål och skinkbuljong.

Älg
Grillad älgfilé med julkryddad lingoncrème, serveras med stuvad svartkål, skystekt svamp och rotselleripuré.

Ris à la Malta
Vaniljkokt ”ris à la Malta” med blodapelsinsorbet, saffran, apelsinflarn och kanderad apelsinzest.

BO MED JULSUPÉ
Boende en natt (del i dubbelrum) inkl. frukostbuffé
Fyrarätters julsupé (addera dryckespaket som tillval)
1398 kr/person (exkl. moms 1248 kr)

Kombinera även upplevelsen med en sparitual.
495 kr (exkl. moms 396 kr)

BOKNING FÖR FÖRETAG
Kontakta sales@hotellkust.se