Månadens behandling & produkt

Välkommen att boka in en skön behandling eller köp någon av våra spaprodukter.

Månadens behandling – NOVEMBER

KUST Ingefärainpackning med ansiktskur och massage
65 min, NU 800 kr (0rd 995 kr)
Stärkande och rogivande kroppsbehandling för trötta och värkande leder. Applicering av kräm innehållande ingefära och gurkmeja med inflammationshämmande effekt följs av ansiktsrengöring, peeling, akupressur, ansiktsmassage och ansiktsmask. Avslutas med avslappnande massage.

Gäller måndag-torsdag

Månadens behandling – DECEMBER

NuFACE Mikroström Quicklift behandling + välj en av tilläggsbehandlingarna kostnadsfritt 35 min 795kr (ord. 990)En snabbverkande Quickfix behandling som ger ansikte, hals och ögonområdet ett omedelbart lyft. NuFACE avancerade mikroströmsapparatur ger huden ny spänst samt förbättrar ansiktskonturen och ger ögonbrynen ett litet lyft. Här ingår rengöring, behandling med Nu FACE mikroströmsapparatur och avslutande crème.

Tilläggsbehandling NuFACE perfekta ögon & bryn behandling
10 min, (ord. pris 195 kr)
Ögon- och brynbehandling med NuFACE unika ögonapparatur som minimerar linjer och rynkor samt motverkar mörka ringar och ”svullnad runt ögonen. Den formar även ögonbrynen och ger dem ett naturligt lyft. Ögonen ser synligt piggare ut och ögonbrynen får en förstärkt kontur med fin form.

Tilläggsbehandling NuFACE perfekt plut
10 min, (ord. pris 195 kr)
Boostar läppvolymen och minimerar linjer runt läppområdet. En läppbehandling med högteknologiskt LED-ljus som ger dig fylligare läppar samtidigt som det minimerar linjer runt läppområdet. NuFACE mikroströmsapparatur ger sedan spänst till huden runt munnen och motverkar linjer i nasolabialvecket.

Gäller måndag-torsdag

Månadens produkt – DECEMBER

20 % rabatt på alla våra KUST-produkter. Produkterna är speciellt framtagna för KUST i samarbete med Ingrid K. Vi har allt från topp till tå. En perfekt julklapp för livsnjutaren.

Boka behandlingen via telefon: 0911-300 00 – välj 2, eller via spa@hotellkust.se