Koppla av en stund

Njut av en avkopplande stund på KUST Spa. Från morgon till kväll, alla dagar i veckan.
Du bokar spa och vi bjuder på nåt att äta.

image description

Morgonstund - frukost & spa

Alla dagar i veckan har du möjlighet att njuta av en riktigt gyllene morgonstund på KUST. Boka vår sparitual under förmiddagen så bjuder vi på frukost!

Börja dagen med vår smakrika frukostbuffé. Fortsätt sedan till åttonde våningen och upptäck vår sparitual, inspirerad av den norrbottniska naturen. Du utför den i ett lugnt och stilla tempo i elva steg, och använder varma och kalla källor, bastur, duschar och bad. I besöket ingår också ett spakit med ekologiska hudvårdsprodukter.

Måndag-fredag                                                       Lördag-söndag
Frukost: kl 06.30-09.30                                       Frukost: kl 07.00-11.00
Sparitual: kl 10.00-13.00                                     Sparitual: kl 10.00-13.00

Lämplig tid för sparitualen är 120 minuter.

Pris frukost och spa:
Söndag-Torsdag 495 kronor per person (åldersgräns från 15 år)
Fredag-Lördag 595 kr per person (åldersgräns från 15 år)

Förbokning krävs och görs på info@hotellkust.se eller hotellreceptionen 0911-30 000, uppge eventuella allergier vid bokningstillfället. Åldersgräns från 15 år.

 

 

image description

Lunchstund – spa & lunch

Lyxa till vardagen med en skön spastund och lunchdate på KUST. Börja med en avkopplande sparitual och ät sedan en god lunch i spaloungen. Sparitualen tar ca 2 timmar. Till lunch har du möjlighet att välja mellan:

Dagens soppa
Serveras med bröd och smör
Sallad
Med varmrökt karré från Nyhléns med sallad på crisp, paprika, tomat & krutonger och aioli
Grillad smörgås
Med västerbottensost, kokt skinka och persiljesmör. Serveras med örtmajonäs och rotsakschips.
Med brieost, pesto, soltorkad tomat och aioli. Serveras med rotsakschips. (veg)

Lunchstund kan bokas måndag-fredag, tid för sparitual mellan kl 10-14. Lunch serveras kl 13. Lunchstund gäller mellan 10-14.

Pris måndag-torsdag 495 kr/person, pris fredag 595 kr/person inkl. spa & lunch. Sparitualen inkluderar entré till spa och en necessär med ekologiska hudvårdsprodukter. Förbokning krävs och görs på info@hotellkust.se eller via hotellreceptionen på 0911-30 000, uppge det lunchalternativ ni vill ha, meddela eventuella allergier eller specialkost vid bokningstillfället. Åldersgräns från 15 år.

 

 

 

image description

Kvällsstund – spa & charkplanka

Samla ihop kollegorna eller kompisgänget och boka in en skön kvällsstund på KUST. Kombinera en härligt avkopplande sparitual och en god charkplanka, med dagens utvalda delikatesser, i spaloungen.

Kvällsstund kan bokas måndag-torsdag från kl 17. Spa stänger kl 21.

Pris inkl. sparitual och charkbricka 495 kr/person (ord. pris 664 kr)

Förbokning krävs och görs på info@hotellkust.se eller hotellreceptionen 0911-30 000, uppge eventuella allergier vid bokningstillfället. Åldersgräns från 15 år.

image description

Söndagsstund - spa & middag

Njut av en riktigt skön söndagsstund tillsammans med familjen eller din partner! Börja med en avkopplande sparitual under eftermiddagen, upptäck varma och kalla källor, bastur, duschar och relaxpoolen på vår uteterrass. Efter spa är det dags för en god söndagsmiddag uppe på Restaurang Tage. Till vuxna serveras det pepparstek och crème brûlée, medan barnen äter ”barnoxe” och glass. En riktigt mysig avslutning på helgen!

Barnspa söndag, från kl 14-19, ålder 5-14 år. Restaurang Tage öppnar kl 16.

Pris 695 kr per vuxen, 425 kr per barn

Förbokning krävs och görs på info@hotellkust.se eller hotellreceptionen 0911-30 000, uppge eventuella allergier vid bokningstillfället.