Konferensaktiviteter

En konferens på KUST är så mycket mer än bara mötet. Passa på att stärka gruppen ännu mer genom att upptäcka nya saker tillsammans. Något spännande, utmanande eller smakfullt? Låt oss föreslå eller prata med oss om särskilda önskemål.

Spa
En hel våning med avkoppling, bad, värme och behandlingar. Koppla av i sköna relaxpooler, isbad och bastu. Vi välkomnar små och stora grupper och serverar mat, dryck och tilltugg i spaloungen enligt önskemål. Testa populära gruppaktiviteter som yoga, eller välj en sparitual med tillvalen ”mjuka huden”, ”sköna fötter” eller ”ansiktslyx”.

Gör en KUSTresa
KUST Hotell & Spa är en resa längs den mäktiga Piteälven, från fjällen i norr till havet och skärgården i söder. Ett designhotell som inspirerats av naturens färger, former och smaker. Låt oss ge dig KUSTberättelsen – en 40 minuter lång guidning där vi berättar mer. Upptäck ditt KUST tillsammans med dina kollegor.

Smak- & dryckesprovningar
Det sägs att den första chokladkakan tillverkades 1847, och att champagne ska framställas enligt ”méthode champenoise” för att få kallas champagne. Oavsett vilka smaker eller drycker just din grupp vill lära känna lite närmare kan vi arrangera smak- och dryckesprovningar utifrån önskemål.

 

Att göra

Boosta konferensen

Läs mer

Avsluta med en avkopplande sparitual

Läs mer

Upptäck nya perspektiv
Carina, Hotellchef

image description

Gå med i vår gästklubb MITT KUST. Som medlem får du ta del av våra bästa erbjudanden.

Bli medlem

TAGE

Mathantverk med smak av Norrbotten

Läs mer