Konferensaktiviteter

En konferens på KUST är så mycket mer än bara mötet. Passa på att stärka gruppen ännu mer genom att upptäcka nya saker tillsammans. Något spännande, utmanande eller smakfullt? Låt oss föreslå eller prata med oss om särskilda önskemål.

Spa
En hel våning med avkoppling, bad, värme och behandlingar. Koppla av i sköna relaxpooler, isbad och bastu. Vi välkomnar små och stora grupper och serverar mat, dryck och tilltugg i spaloungen enligt önskemål. Testa exempelvis vår populära gruppaktivitet yoga.

Kvällsstund – spa & charkplanka
Avluta mötet med en skön kvällsstund på KUST. Kombinera en härligt avkopplande sparitual och en god charkplanka, med dagens utvalda delikatesser, i spaloungen. Kvällsstund kan bokas måndag-torsdag.

Gör en KUSTresa
KUST Hotell & Spa är en resa längs den mäktiga Piteälven, från fjällen i norr till havet och skärgården i söder. Ett designhotell som inspirerats av naturens färger, former och smaker. Låt oss ge dig KUSTberättelsen – en 40 minuter lång guidning där vi berättar mer. Upptäck ditt KUST tillsammans med dina kollegor.

Smak- & dryckesprovningar
Det sägs att den första chokladkakan tillverkades 1847, och att champagne ska framställas enligt ”méthode champenoise” för att få kallas champagne. Oavsett vilka smaker eller drycker just din grupp vill lära känna lite närmare kan vi arrangera smak- och dryckesprovningar utifrån önskemål.

Underhållning och workshops
Vill du ha det lilla extra under er konferens? I samarbete med Curatina har vi tagit fram några extra vässade erbjudanden för er som vill göra er konferens till en oförglömlig stund. Lär mer om dem här.

 

Rum för ett lyckat möte

Läs mer

Upptäck nya perspektiv
Carina, Hotellchef

image description

Ta del av nyheter & våra bästa erbjudanden.Prenumerera på vårt nyhetsbrev MITT KUST.

Prenumerera

MIDDAG

Mathantverk med smak av Norrbotten