Konferensaktiviteter

En konferens på KUST är så mycket mer än bara mötet. Passa på att stärka gruppen ännu mer genom att upptäcka nya saker tillsammans. Något spännande, utmanande eller smakfullt? Låt oss föreslå eller prata med oss om särskilda önskemål.

Spa
En hel våning med avkoppling, bad, värme och behandlingar. Koppla av i sköna relaxpooler, isbad och bastu. Vi välkomnar små och stora grupper och serverar mat, dryck och tilltugg i spaloungen enligt önskemål. Testa exempelvis vår populära gruppaktivitet yoga.

Gör en KUSTresa
KUST Hotell & Spa är en resa längs den mäktiga Piteälven, från fjällen i norr till havet och skärgården i söder. Ett designhotell som inspirerats av naturens färger, former och smaker. Låt oss ge dig KUSTberättelsen – en 40 minuter lång guidning där vi berättar mer. Upptäck ditt KUST tillsammans med dina kollegor.

Smak- & dryckesprovningar
Det sägs att den första chokladkakan tillverkades 1847, och att champagne ska framställas enligt ”méthode champenoise” för att få kallas champagne. Oavsett vilka smaker eller drycker just din grupp vill lära känna lite närmare kan vi arrangera smak- och dryckesprovningar utifrån önskemål.

Underhållning och workshops
Vill du ha det lilla extra under er konferens? I samarbete med Curatina har vi tagit fram några extra vässade erbjudanden för er som vill göra er konferens till en oförglömlig stund. Lär mer om dem här.

Energiboost
Vi erbjuder en kostnadsfri energiboost för att din grupp ska orka hålla motivationen uppe hela dagen genom kreativa tankeövningar eller några minuters välbehövlig aktivitet.

Pausyoga
Vår spachef Jeanette Pogulis kommer ner till er på konferensvåningen och gör en enklare pausyoga för att öka blodcirkulationen och därmed förhoppningsvis också motivationen.

KUST-quiz
Gillar ert gäng att tävla? Som pausunderhållning kan ni tävla mot varandra i en quiz som handlar om hotellet och dess omnejd. Det finns även en möjlighet att addera egna frågor till quizet. Det kan vara allt ifrån frågor om ert företag till roliga anekdoter som hände under årets julfest. Låter det intressant? Kontakta oss på sales@hotellkust.se så berättar vi mer.

Rum för ett lyckat möte

Läs mer

Upptäck nya perspektiv
Carina, Hotellchef

image description

Ta del av nyheter & våra bästa erbjudanden.Prenumerera på vårt nyhetsbrev MITT KUST.

Prenumerera

MIDDAG

Mathantverk med smak av Norrbotten