Från utsikt till insikt

Goda förutsättningar och individuell anpassning - det ger framgångsrika möten. Därför är våra konferensrum designade utifrån den grund som vattnet, skogen och historien har gett oss. Till det har vi adderat den senaste tekniken och både nyttigt och himmelskt gott fika för att ytterligare höja energinivån och kreativiteten på ditt möte. Möbleringen anpassar vi utifrån mötets och deltagarnas behov. Upptäck konferens på KUST!

Banbrytaren

10-12 platser, 23 kvm

Rummet tar inspiration från skogsnäringens och flottningens betydelse, både för regionens fantastiska historia och utveckling.

Nytänkaren

10-12 platser, 21 kvm

Pappersindustrins betydelse för utvecklingen är central. Välkommen till en stillsam hyllning till en av Pite älvdals viktigaste näringar.

Utforskaren

16-30 platser, 38 kvm

Tänk dig laxens och löjans vandring mellan fjäll och kust. Glaciärvatten som möter källvatten och bildar vårt unika bräckta hav. Här möter du en miljö som knyter an till regionens jakt och fiske.

Inspiratören

28-64 platser, 68 kvm

Välkommen in till historien om Piteå – en 400-hundraåring. Här kan du följa utvecklingen från början och lära dig nya saker. Få en inblick i hantverket och lär dig mer om varför vi är just där vi är.

Kreatören

14 platser, 31 kvm

KREATÖREN är skapat tillsammans med våra kreativa näringar för möjliggöra en miljö som stimulerar kreativiteten på bästa sätt.

Festvåningen

100 platser

Festvåningen är väl anpassad för företagsevent, andra stora sammankomster och evenemang. Vi rymmer ca 100 sittande gäster, har ypperliga förutsättningar för ljud och ljus och kan placera scenen så det passar just dina önskemål.

Bion

3 biosalonger, gradängsittning

Tre salonger med biosittning och fantastisk kontroll på akustik, bild och ljud. Vi kan erbjuda totalt 338 konferensplatser varav 66 i den minsta och 166 i den största. Lokalerna ligger i angränsande byggnad/köpcentrum.

Rum för ett lyckat möte

Läs mer

Upptäck nya perspektiv
Carina, Hotellchef

image description

Ta del av nyheter & våra bästa erbjudanden.Prenumerera på vårt nyhetsbrev MITT KUST.

Prenumerera

MIDDAG

Mathantverk med smak av Norrbotten