Faciliteter

Här kan du ta del av ett urval av faciliteterna på KUST.

FRUKOST

Med stolthet dukar vi fram frukosten på KUST. Här gäller kvalitet före kvantitet. Vare sig du vill äta nyttigt, som hemma eller en lyxig helgfrukost så hoppas vi att du kommer bli nöjd med frukostbuffén på KUST. Även om du inte övernattar på KUST så kan du alltid njuta av våra omtyckta frukost, i mån av plats. Så välkommen hit och njut av en god frukost i lugn och ro.

Frukost serveras i Festvåningen på våning 2.
Måndag till fredag kl 06.30–09.30
Lördag, söndag och helgdagar kl 07.00–11.00.

Pris: 220 kr vuxen, 95 kr barn ( 3-12 år)

Frukosten ingår alltid i rumspriset.

RESTAURANG TAGE & SKYBAR

På våning 13 och 14 hittar du White Guide-listade Restaurang Tage, här kan du njuta av god mat, dryck och den fantastiska utsikten. Se aktuella öppettider och boka här.

WIFI

Alla våra hotellrum och publika ytor erbjuder fritt, trådlöst internet för våra gäster. Reser du utan dator finns en gästdator i lobbyn. Och skulle du behöva skriva ut något finns receptionen till din hjälp dygnet runt.

TV-KANALER

Utbudet av TV-kanaler är en väl vald mix av såväl nyheter och sport som underhållning och film. Både svenska, engelska och norska kanaler finns att välja på.

PARKERING

Vi erbjuder ett begränsat antal platser i vårt parkeringsgarage, beläget i hotellets källarplan. Priset är 195 kr/dygn. Vi har även tre elstolpar för laddning av elfordon i vårt parkeringshus. Ska du endast lämna eller hämta någon kan du stanna till på Hamngatan, precis utanför hotellets huvudentré. Här får du stå i 5 minuter.

ROOM SERVICE

På KUST Hotell & Spa erbjuder vi room service 16 timmar/dygn. Menyn hittar du på rummet.

GYM

Ett stenkast från hotellet finns ett gym av hög standard där vi erbjuder våra gäster fri träning.

TVÄTTSERVICE

Vi erbjuder tvättservice alla vardagar. Lämna din tvätt i receptionen innan kl. 08.30 så får du den åter samma dag. Information om tider och priser hittar du på rummet.

MÖTESRUM

På KUST Hotell & Spa erbjuder vi fem konferensrum och en festvåning, och här arrangerar vi såväl styrelsemöten som bröllop. Här kan du läsa mer om våra konferensmöjligheter >>

HUSDJUR
Husdjur är ej tillåtna inom hotellet eller på Restaurang Tage.

ÖVRIGT

Hotellrum med ökad tillgänglighet finns. Låst bagagerum. Incheckning tidigast 15.00. Utcheckning senast 11.00. KUST är ett rökfritt hotell.

Hela hotellet är kontantfritt.