Harmoni för kropp och själ

På åttonde våningen hittar du vårt spa. Här känns bokstavligt talat naturens rika kontraster direkt mot huden. Koppla av i våra sköna relaxpooler ute på spaterrassen eller isbada och svettas i torrbastun, året runt. Inomhus erbjuds förutom bastu och avslappning olika typer av behandlingar och välgörande kurer. En våning där avslappning och njutning går hand i hand med skratt och bubbel i glasen.

Aknebehandling

Individuellt anpassad hudvård för dig som har problem med akne. Vi anpassar behandlingen efter din hys kondition och din ålder för bästa slutresultat. Vi rekommenderar ett program med fem besök för maximal effekt.

Ansiktsbehandlingar

Unna dig en skön och vitaliserande ansiktsbehandling som passar din hudtyp. Vi har ett bredd urval med allt från behandlingar som ger en snabb uppfräschning till mer omfattande som går på djupet. Förläng din behandling med t ex färg på bryn och fransar.

Vaxning

Finns det något mer behagligt än en avslappnande, välgörande och rogivande kroppsbehandling? Våra professionella terapeuter erbjuder t ex peeling, mask och massage med avslutande kräm. Passa även på att vaxa benen och bli kvitt oönskad hårväxt - vi använder ett skonsamt och effektivt vax.

Massage

Härlig massage enligt klassisk, aroma, eller spa-massage. Välj själv den längd på behandlingen som du önskar. Våra välutbildade terapeuter tar hand om dig på bästa sätt.

Duobehandling

Allt blir roligare om man delar en härlig upplevelse! Beställ en behandling tillsammans med en vän.

KUST Topp till tå

Passa på och unna dig en skön stund för dig själv. Vi erbjuder en komplett behandling som speciellt passar för dig som är gravid.

Spray tan

Spraytan ger dig en härlig färg och fungerar fint om du vill "tjuvstarta" sommaren. Vår That’so-behandling kombinerar en solkysst look med aktiv hudvård som återfuktar din hy, ger ökad elasticitet och en vacker lyster. Med hjälp av våra råd om hur du ska agera före och efter behandlingen får du en långvarig effekt av din behandling.