Om KUST

KUST Hotell & Spa är så mycket mer än norra Sveriges nya designhotell. Det är en upptäcktsresa längs Piteälven - från fjällen i norr till hav och skärgård i söder. En berättelse i 14 kapitel, eller våningar om du så vill. Upptäck Norrlandskustens högst belägna skybar och spaterrass, 97 rum, fyra unika årstidssviter, en konferensvåning med fullservice, erkänd restaurang och lounge med internationell atmosfär. Upptäck ditt KUST!

Rum & sviter
I ditt rum på KUST kommer du upptäcka materialval och färger som tar dig med på en resa längs Piteälven. Våra fyra sviter är en berättelse i sig som tolkar årstiderna – vår, höst, vinter och sommar. Tanken är att du ska sova lika gott oavsett vilket rum du väljer men med möjlighet till nya upptäckter varje gång du besöker oss – ditt KUST.

Restaurang Tage
Med Restaurang Tage sätter vi Piteå i toppen på Sveriges restaurangkarta. Uppe på 13:e våningen i stadens nya flaggskepp KUST Hotell & Spa huserar en modern klassiker med utsikt över halva Norrbotten. På Restaurang Tage lagar vi mat enligt en enkel tradition, genom att välja råvaror efter säsong och tillaga allt på vår fina grill. Köttet är valt med omsorg från kvalitetsgårdar, såväl lokalt som globalt. Och vi kombinerar maten med anpassade drycker från världens främsta producenter. Ytterligare en våning upp hittar du Bar Tage där du kan njuta av en god drink, och givetvis av utsikten.

Skybar
Välkommen upp till Norrlandskustens högsta skybar som skriver sitt alldeles eget kapitel. På fjortonde våningen serveras svindlande goda drinkar med inramning av vidsträckta havs- och skogsvyer. Sommartid öppnar vår roof top bar med två svalkande uteterrasser. Välj mellan allt från klassiska drinkar till mustiga lager, eller låt cocktailbarens bartender överraska dig.

Lobbybar
Kom och ta del av KUSTsorlet i mysiga miljöer med internationell atmosfär. En naturlig mötesplats för dig som vill umgås eller bara slappna av en stund. Vi serverar lättare rätter som soppa, sallad och smörgås och bjuder alltid på en aptitretare till drinken. Det går även bra att bara njuta av en god kopp kaffe eller ta något svalkande samtidigt som du sjunker in i dig själv eller deltar i trivsamma samtal.

Spa
På åttonde våningen hittar du vårt spa. Här känner du naturens rika kontraster direkt mot huden. Koppla av i sköna relaxpooler på spaterrassen eller isbada och svettas i torrbastun oavsett årstid. Boka massage och stärkande behandlingar anpassade bara för dig, eller njut tillsammans med dina vänner. Spaloungen och havsutsikten från terrassen är vårt sätt att ge dig både fjäll och kust från våning åtta, mitt i kustpärlan Piteå.

Konferens
Vi tänkte på dig när vi KUSTifierade våra konferensrum. Olika typer av möten, branscher och människor har varierade behov och önskemål. Rummen är anpassade efter regionens näringar och har därför designats olika. En sak har de dock gemensamt – unik atmosfär och hög flexibilitet. Riktigt bra konferenser har miljöer som inspirerar, teknik som levererar och kreativa verktyg som gör det roligt och enkelt. Och vad vore mötet utan ditt favoritkaffe, oavsett vad klockan är?

Välkommen till oss!

image description

Våra erbjudanden

Ta del av våra olika erbjudanden och paket. Några är anpassade för dig som behöver lugn och harmoni, andra för dig som vill upptäcka något helt nytt.

Läs mer om alla erbjudanden