En ritual full av kontraster

KUSTs sparitual är en badceremoni utformad för att du ska få ut det mesta och det bästa av ditt besök hos oss. Det är tid för dig själv, dina sinnen och ditt välmående. En våning där avslappning och njutning går hand i hand med skratt och bubbel i glasen.

Vår sparitual är inspirerad av den norrbottniska naturen. Du utför den på egen hand eller tillsammans med någon du tycker om i ett lugnt och stilla tempo i elva steg, och använder varma och kalla källor, bastur, duschar och bad tillsammans med utvalda produkter. Vår sparitualen tar 120 minuter, kom ihåg att boka tid för din sparitual alla dagar i veckan på spa@hotellkust.se

Med naturen mot huden
Vid ankomst får du lyxiga, ekologiska produkter från Ingrid K – framtagna särskilt för KUST – för både ansikte och kropp. KUSTs sparitual innehåller ansiktsmask, ansiktskräm, handinpackning, hårinpackning, peelingvante och en spaguide som lotsar dig genom de elva stegen. Självfallet finns även spavärdar – de hjälper dig gärna.

Vår sparitual upplever du bland bastur med olika temperaturzoner och dofter, tvagningsrum, en spaterrass med milsvid utsikt och sköna vattenkällor såväl inomhus som utomhus. Ritualen skänker ny kraft och stärker dina sinnen, och tar ca 120 min att göra beroende på egen takt och humör.

Vila ut i spaloungen
Närhelst du känner för det under din vistelse kan du koppla av i spaloungen. Här möts du av värme och elegans och får tid till att bara vara. Vi har alltid bubbel och snacks till försäljning. Under fredagar och lördagar finns snittar att handla i spaloungen.

Sätt guldkant på helgen med en spaweekend på KUST

Boka här

Sparitual

Tid för dig själv & dina sinnen

Läs mer
image description

Ta del av nyheter & våra bästa erbjudanden.Prenumerera på vårt nyhetsbrev MITT KUST.

Prenumerera