En ritual full av kontraster

KUSTs sparitual är en badceremoni utformad för att du ska få ut det mesta och det bästa av ditt besök hos oss. Det är tid för dig själv, dina sinnen och ditt välmående. Tänk en tanke åt gången och rör dig i ett lugnt, avslappnat tempo.

Vår sparitual är inspirerad av den norrbottniska naturen. Du utför den på egen hand eller tillsammans med någon du tycker om i ett lugnt och stilla tempo i elva steg, och använder varma och kalla källor, bastur, duschar och bad tillsammans med utvalda produkter. Lämplig tid för sparitualen är 120 minuter.

Med naturen mot huden
Vid ankomst får du lyxiga, ekologiska produkter från Ingrid K – framtagna särskilt för KUST – för både ansikte och kropp. KUSTs sparitual innehåller ansiktsmask, ansiktskräm, handinpackning, hårinpackning och peelingvante, allt förpackat i en fin, liten necessär som du bär med dig under din ritual. Fotsaltet och ett par andra produkter finns utställt i spa. I necessären finns även en spaguide som lotsar dig genom de elva stegen. Självfallet finns även spavärdar – de hjälper dig gärna.

Vår sparitual upplever du bland bastur med olika temperaturzoner och dofter, tvagningsrum, en spaterrass med milsvid utsikt och sköna vattenkällor såväl inomhus som utomhus. Ritualen skänker ny kraft och stärker dina sinnen, och tar ca 2 timmar att göra beroende på egen takt och humör.

Vila ut i spaloungen
Närhelst du känner för det under din vistelse kan du koppla av i spaloungen. Här möts du av värme och elegans och får tid till att bara vara. Vi serverar såväl bubbel och snacks som lättare rätter.

Tips!
Vi rekommenderar att du gör sparitualen före din eventuellt inbokade behandling.

Sätt guldkant på helgen med en spaweekend på KUST

Boka här

Sparitual

Tid för dig själv & dina sinnen

Läs mer
image description

Ta del av nyheter & våra bästa erbjudanden.Prenumerera på vårt nyhetsbrev MITT KUST.

Prenumerera