Happy new year

Nyårssupé

Fira nyår på KUST & Tage

Nyårskvällar på KUST brukar bli något utöver det vanliga. Njut av atmosfären, utsikten och maten medan du skålar in det nya året tillsammans med vänner och familj på toppen av KUST med middagspaket eller övernattningspaket.

Nyårssupé middagspaket inkluderar:

  • Fyrarätters nyårssupé på Restaurang Tage (dryck ingår ej)
  • Sittningstid 18.00 eller 21.00

Nyårspaket med boende inkluderar:

  • Fyrarätters nyårssupé på Restaurang Tage (dryck ingår ej)
  • Sittningstid 18.00 eller 21.00
  • Övernattning
  • Frukostbuffé
  • Inträde Star gym

 

Restaurang & Skybar öppet till 01.00. Varmt välkomna!

Boendepaket New Years Bliss

Avsluta året med stil och fira in 2026 med en magisk kväll högt över Norrbotten. Njut av en fyrarätters nyårssupé, glittrande utsikt och gott sällskap. Vakna upp till det nya året med sovmorgon och en lyxig frukostbuffé.

Välj mellan tidig eller sen nyårssupé och addera spa för en komplett vistelse.

Pris från 1995 SEK/person

Lägg till spa i din vistelse

Njut av nyårets magi på ett avkopplande sätt – långt från stress, måsten och långa inköpslistor. Lägg till spa i din vistelse eller kontakta oss för hjälp.

495 kr för Senior 65+
595 kr för vuxen över 15 år

Nyårsmeny

Amuse bouche

Tartar på SRB oxfilé med olivolja, brödsmulor, smörgåskrasse, gräslök, syrad peppargrädde, rökt renhjärta, löjrom, svampemulsion, lingonpärlor, mandelpotatischips, picklade senapsfrön

Förrätt

Smörstekt havskräfta med lönnsirap, Gáhkku, paprikeaemulsion med smak av havskräfta, sotad blodapelsin, picklad röd stek lök och dragen stjälkselleri

Varmrätt

Oxfilé Rossini med rödvinssky, vispad ankleversmör med portvinsinkokt lök, potatisterrin

Dessert

Mandelkaka med dulce de lecheglass, karamelliserad popcorn och svenska vinteräpplen

VEGETARISKT ALTERNATIV

(Vänligen meddela oss vid bokning om du önskar den vegetariska menyn)

Amuse bouche

Tartar på bakad rödbeta med grillad olja, picklad fänkål, riven pepparrot, saltrostade cashewnötter, bakad gestostkräm, äppelsirap

Förrätt

Smörstekt lejontaggsvamp, ostronskivling med fermenterad plommonglaze, lönnsirap, Gáhkku, paprikeaemulsion, sotad blodapelsin, picklad röd steklök och dragen stjälkselleri

Varmrätt

Tortellini med rostade hasselnötter, fermenterad svampbuljong. Sotade steklökar, vintertryffel. Bakad rotselleri, tagetesblomma, rosmarin, timjanolja och friterad king oysters

Dessert

Mandelkaka med dulce de lecheglass, karamelliserad popcorn och svenska vinteräpplen