restaurang tage

Viltveckor

Vilt på menyn!

Under oktober bjuder vi in dig till en smakupplevelse utöver det vanliga. Med inspiration från höstens rikedomar presenterar Rodde och hans köksbrigad en särskild meny där svensk natur står i centrum. På tallriken möter du två av våra mest ädla råvaror – ren och älg – tillagade med omtanke och kreativitet.

För att lyfta smakresan ytterligare har Oscar och Dao tillsammans med servisen valt ut drycker ur vårt vinrum som i perfekt harmoni förhöjer rätterna och skapar en helhetsupplevelse där mat och dryck går hand i hand.

En meny som andas höst, vilt och vällust. Menyn gäller så långt lagret räcker, dock senast t.om 31 oktober.

Rensadel för två personer: 1179 sek

1kg helgrillad rensadel från Svantes i Harads, svampragu med rökt sidfläsk, sauterade morötter och västerbottenskräm, potatispuré, rödvinssås, picklad vit shimeji svamp och körvel

Älgtomahawk för två personer : 959 sek

Älgtomahawk på besök med begränsad tillgång. Med grillad salsiccia, croquetter på shiitake, ostronskivling. Marinerad namekosvamp, rostad schalottenlöks majonnäs, rödvinssås och potatisgratäng

BÖRJA ELLER AVSLUTA MEDDAGEN MED FÖLJANDE ALTERNATIV

Löjrom

Smörstekt toast med syrad grädde, Kalixlöjrom från bröderna Persson, hackad rödlök, gräslök och citron

Liten/stor 359/610 sek

Hjortron

Hjortronparfait med myltade hjortron, havtornscurd, champagne sabayone, sesamflarn, rostad marconamandel, hjortronsirap

159 sek

 

Boka bord och låt dig omfamnas av skogens smaker!

Kombinera kvällen med boende eller några av våra paket

Upptäck Norrbottens högst belägna skybar och spaterrass, 97 rum, fyra unika årstidssviter, en konferensvåning med fullservice, erkänd restaurang och lounge med internationell atmosfär.

Bo på KUST

BO PÅ KUST

Njut av midnattssol, spa och smakupplevelser – till extra förmånliga priser. Se våra aktuella erbjudanden och boka din vistelse redan idag.