Välkommen att insupa atmosfären

Välkommen till KUST Hotell & Spa, ett modernt designhotell i hjärtat av Piteå. I ditt rum på KUST kommer du upptäcka materialval och färger som tar dig med på en resa längs Piteälven. Våra fyra sviter är en berättelse i sig som tolkar årstiderna – vår, höst, vinter och sommar. Tanken är att du ska sova lika gott oavsett vilket rum du väljer men med möjlighet till nya upptäckter varje gång du besöker oss – ditt KUST.

Dubbelrum

Våra dubbelrum är belägna på våning 3-11 och är bekvämt inredda för en god natts sömn.

Superiorrum

För dig som söker ett lite extra rymligt rum är denna rumskategori perfekt. Superiorrummen är 28 kvadratmeter och har extra breda sängar. Här möts du av en varm, sober, elegant och tidlös känsla.

Deluxerum

Våra deluxerum har allt du behöver för en avslappnad vistelse hos oss. Rummen är 28-30 kvadratmeter med två 140 cm breda sängar, kuddmeny och kaffemaskin.

Dubbelrum - tillgänglighetsanpassat

Vi har åtta rum med ökad tillgänglighet för gäster med funktionsnedsättning. Alla rum har dubbelsäng (2x90 cm), trägolv och är inredda med extra manöverutrymme.

Juniorsvit

Hotellets tre juniorsviter bjuder på 32 effektivt nyttjade kvadratmeter och passar perfekt för familjer eller vänner på resande fot.

Vårsviten

I vårsviten står öppenhet och energi i fokus - en svit gjord för socialt umgänge med de man tycker om. Här möts du av en trendig elegans med värmande guldfärger och organiska mönster.

Sommarsviten

Sommarsviten är varm och välkomnande med en känsla av lyx och flärd. Det är här man myser, dricker champagne och äter jordgubbar. Och varför inte passa på att ta ett dopp i det eleganta Blue Moon-badkaret?

Höstsviten

I höstsviten glamour-campar den urbana gästen som vill kombinera friluftskänslan med bekvämlighet och lyx. Färger och material är varma och ombonade. Antagligen trivs såväl naturälskaren som äventyraren eller svensexan i denna svit.

Vintersviten

Lite stramare, lite skarpare, lite kritstrecksrandigt. Vintersviten är idealisk för affärsmöten och mindre sällskap. Kanske är det just här du signar ditt livs viktigaste kontrakt.

image description

Ge bort en bit av KUST

Ett presentkort på KUST Hotell & Spa är den perfekta gåvan till den du tycker om – en resa för alla sinnen med inspiration från kustlandets natur och råvaror. Upptäck smakerna i våra välkomponerade mat- och drinkmenyer, lyxen i spa och relax, årstidernas växlingar på våningsplanen och bli en del av den sjudande, internationella atmosfären.

KÖP HÄR