Upptäck 14 våningar av nya perspektiv

Konferera på KUST Hotell & Spa i Piteå, norra Sveriges nyaste designhotell. Vi har lagt ner både kunskap och kärlek och skapat en konferensvåning som förmedlar berättelsen om Piteälvens resa, från fjäll till kust. KUSTifiering kallar vi det – vår egen kvalitetssäkring som du kan smaka i vår kaffebar, känna i mötet med oss som jobbar här och upptäcka i atmosfären.

Rum för ett lyckat möte
Vi tänkte på dig när vi skapade våra konferensrum. Olika typer av möten, branscher och människor har varierande behov och önskemål. Våra konferensrum är anpassade efter regionens näringar och har därför blivit väldigt olika. En sak har de dock gemensamt – unik atmosfär och hög flexibilitet. Men bra konferens handlar inte bara om att kunna jobba i en inspirerande miljö utan även om att ha tillgång till ny teknik och kreativa, analoga verktyg som gör jobbet roligare och enklare. Och givetvis utvalt kaffe efter din individuella smak, oavsett vad klockan är. Se alla våra konferensrum här.

Smaker för ett lyckat möte
Vi har inte kaffe och kaka, vi har KUSTea. Sedan erbjuder kaffebaren på det mesta man kan önska i kaffeväg under hela dagen – alltid färskmalet. Våra luncher serverar vi med omsorg på tallrik. Då ser den ut och smakar precis som vi vill för att förmedla vår berättelse. Och du kan givetvis anpassa vad vi serverar till er under mötet med tanke på tid, aktivitet och planerna innan och efter mötet.

Service för ett lyckat möte
På KUST kan vi tekniken och förutsättningarna för ett lyckat möte. Vi kan exempelvis erbjuda en energiboost för att din grupp ska orka hålla motivationen uppe hela dagen, eller testa hälsoshots, kreativa tankeövningar eller några minuters välbehövlig aktivitet. Hos oss hittar du också ett konferensservicerum med kopiator, blädderblock och material som du kan hämta och komplettera med om förutsättningarna förändras under mötet – för det händer.

Aktiviteter
Prata gärna med oss om spännande, utmanande, avslappnade, smakfulla eller på annat sätt uppskattade aktiviteter för er konferens. Alternativen är många, möjligheterna ännu fler. Läs mer om våra konferensaktiviteter här.

 

Att göra

Boosta konferensen

Läs mer

Avsluta med en avkopplande sparitual

Läs mer

Upptäck nya perspektiv
Carina, Hotellchef

image description

Gå med i vår gästklubb MITT KUST. Som medlem får du ta del av våra bästa erbjudanden.

Bli medlem

TAGE

Mathantverk med smak av Norrbotten

Läs mer