Upptäck 14 våningar av nya perspektiv

Konferera på KUST Hotell & Spa i Piteå, norra Sveriges nyaste designhotell. Vi har lagt ner både kunskap och kärlek och skapat en konferensvåning som förmedlar berättelsen om Piteälvens resa, från fjäll till kust. KUSTifiering kallar vi det – vår egen kvalitetssäkring som du kan smaka i vår kaffebar, känna i mötet med oss som jobbar här och upptäcka i atmosfären.

Rum för ett lyckat möte
Vi tänkte på dig när vi skapade våra konferensrum. Olika typer av möten, branscher och människor har varierande behov och önskemål. Våra konferensrum är anpassade efter regionens näringar och har därför blivit väldigt olika. En sak har de dock gemensamt – unik atmosfär och hög flexibilitet. Men bra konferens handlar inte bara om att kunna jobba i en inspirerande miljö utan även om att ha tillgång till ny teknik och kreativa, analoga verktyg som gör jobbet roligare och enklare. Och givetvis utvalt kaffe efter din individuella smak, oavsett vad klockan är. Se alla våra konferensrum här.

Smaker för ett lyckat möte
På KUST tänker vi långt bortom konferensfika. Vi tror på sköna pauser där du får upptäcka hur resan från fjäll till KUST smakar istället. Bröd med charkdelikatesser eller läckerheter från havet. Friska smoothies och oemotståndliga mjuka bakverk ifall du önskar något sött. Ni har självklart tillgång till kaffe eller te under hela dagen. Våra luncher serverar vi med omsorg på tallrik, eller varför inte avsluta med en god middag? Du kan givetvis anpassa vad vi serverar till er under mötet med tanke på tid, aktivitet och planerna innan och efter mötet.

Service för ett lyckat möte
På KUST kan vi tekniken och förutsättningarna för ett lyckat möte. Hos oss finns också konferensservice med kopiator, blädderblock och material som du kan behöva under mötet.

Rum för ett lyckat möte

Läs mer

Upptäck nya perspektiv
Carina, Hotellchef

image description

Ta del av nyheter & våra bästa erbjudanden.Prenumerera på vårt nyhetsbrev MITT KUST.

Prenumerera

MIDDAG

Mathantverk med smak av Norrbotten