Sviter

Våra fyra sviter är en berättelse i sig som tolkar årstiderna – vår, höst, vinter och sommar. Sviterna är mellan 55-60 kvadratmeter, med separat sovrum, vardagsrum och stort badrum. Juniorsviterna är mindre i storlek, men erbjuder effektivt nyttjade kvadratmeter som passar perfekt för dig som reser med familjen.

Vårsviten

I vårsviten står öppenhet och energi i fokus - en svit gjord för socialt umgänge med de man tycker om. Här möts du av en trendig elegans med värmande guldfärger och organiska mönster.

Sommarsviten

Sommarsviten är varm och välkomnande med en känsla av lyx och flärd. Det är här man myser, dricker champagne och äter jordgubbar. Och varför inte passa på att ta ett dopp i det eleganta Blue Moon-badkaret?

Höstsviten

I höstsviten glamour-campar den urbana gästen som vill kombinera friluftskänslan med bekvämlighet och lyx. Färger och material är varma och ombonade. Antagligen trivs såväl naturälskaren som äventyraren eller svensexan i denna svit.

Vintersviten

Lite stramare, lite skarpare, lite kritstrecksrandigt. Vintersviten är idealisk för affärsmöten och mindre sällskap. Kanske är det just här du signar ditt livs viktigaste kontrakt.

Juniorsvit

Hotellets tre juniorsviter bjuder på 32 effektivt nyttjade kvadratmeter och passar perfekt för familjer eller vänner på resande fot.

En berättelse i 14 kapitel

KUST Hotell & Spa är så mycket mer än norra Sveriges designhotell i hjärtat av Piteå. Det är en upptäcktsresa längs Piteälven – från fjällen i norr till hav och skärgård i söder. En berättelse i 14 kapitel, eller våningar om du så vill, inspirerad av omgivningens natur, former och smaker. Här börjar din KUSTresa.

 

 

Läs mer
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description